Wibe Masureel

“Ik werd geboren in 1972, huwde een man met blanke pit in een heel ruwe bolster en ben de fiere mama van een dochter van achttien. Nadat ik in 1994 afstudeerde (Talen) zocht ik een job waarin ik mijn hart en ziel kon leggen. Toen koos ik als starter nog voor zekerheid en volgde ik iets minder mijn hart. Ik was wel heel gretig en deed met overgave ervaring op in diverse sectoren, vooral de bedrijfswereld. Toen ik in 2011 terecht kwam bij De Bleekweide, om als freelance administratief coördinator ondersteuning te bieden, begon alles te stromen. Mijn kijk op de wereld verbreedde, ik kreeg een steeds helderder blik op wat me te doen stond. Ik moest gaan voor waar ik krachtig in was. Intussen ben ik naast administratief bezig bijtje, passioneel taaltrainer en beëdigd vertaler en vind ik daarin een balans.

Ik werk graag voor De Bleekweide omdat ik gewoon voel dat ik er thuis hoor, omdat ik iets kan betekenen voor anderen en oprecht gewaardeerd word voor wie ik ben. Ergens hebben de founding morthers, Lut en Marijke, me ongedwongen en misschien niet steeds bewust, de juiste richting aangegeven, me laten inzien dat het hart het best wint van de rede en het verstand.

Wat doe ik concreet bij De Bleekweide? Je kan bij mij terecht voor algemene zaken, vragen, info over opleidingen, workshops. Ik bezorg via mail snel de juiste info of een doorverwijzing binnen het team.”